Anna musiikin soida mukana

BRP:n kannettava äänentoistojärjestelmä

Tällä kannettavalla ja upotuksen kestävällä audiojärjestelmällä voit kuunnella musiikkia niin vesillä kuin kuivalla maallakin. Siinä on kaksi 25-wattista kaiutinta, Bluetooth-yhteysominaisuudet, jopa 24 tuntia kestävä akku sekä säätimet, joilla voit ohjata äänentoistoa helposti myös veneessä.

*Lisävarusteena 3 hengen Convenience Package -varustepaketissa

Hauskanpitoa kaikille

Tilaa 2 tai 3 hengelle

Sea-Doo SPARKista on saatavilla 2 tai 3 hengen mallit.

Nopea ja polttoainetaloudellinen

Rotax 900 ACE -moottori

Rotax 900 ACE on markkinoiden polttoainetaloudellisin moottori, joka kuluttaa polttoainetta vain 7,34 litraa tunnissa. Tehokkaamman ja paremman kiihtyvyyden tuottavan Rotax 900 ACE -moottorin kulutus on vain 9 litraa tunnissa*. Ne ovat kumpikin pienikokoisia, kevyitä ja tarjoavat ripeän kiihtyvyyden.

*Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

Sea-Doon ainutlaatuiset ominaisuudet

iBR ja Convenience Package Plus -varustepaketti

Hallitse alustasi paremmin ainutlaatuisella älykkäällä jarru- ja peruutusjärjestelmällä (iBR) ja pidä hauskaa missä tahansa BRP:n kannettavalla äänentoistojärjestelmällä.* Lisää etusäilytyslokero ja tuo mukaan tarvittavat varusteet, ja tee alukseen nousemisesta helpompaa Sea-Doo-askelmalla.

*Lisävarusteena 3 hengen Convenience Package -varustepaketissa

Kevyt ja vahva

Polytec-runkomateriaali

Kestävän materiaalin ansiosta vesijetti on kevyt, suorituskykyinen ja taloudellinen sekä helppo hinata useimmilla henkilöautoilla. Läpivärjätty rakenne myös kestää naarmuja lasikuitua paremmin.

Teippisarja

Säväytä väreillä

Lisäämällä jonkin teippisarjan voit luoda Sea-Doo SPARKillesi entistä persoonallisemman tyylin. Tällaista yksilöllisyyttä et saa muualta.

LinQ-järjestelmä

Nopea. Helppo. Turvallinen.

Mullistava uudistus. Nyt kaikkiin SPARK-malleihin on lisättävissä takatavaratila LinQ-pikakiinnitysjärjestelmällä. Koska voit pakata enemmän, leikkiä enemmän, ajaa kauemmas sekä pitää ruuat ja juomat kylminä, et enää lähde vain ajelulle – lähdet seikkailuun!

ERIKOIS KAMPANJAHINNAT

RXT X 300 vm-2023 norm: 24 490€ -4 000€ = 20 490€ + toimitusmaksu 500€

GTX 230 vm-2023 erikoishintaan! norm: 20 490€ ja nyt 18 490€ + toimitusmaksu 500€

kaikkiin 2022 & 2023 Spark malleihin nyt -2 000€ ETU

Hyödynnä jopa 4 000€ alennus: