Ainutlaatuinen SPARK TRIXX™ 3UP tekee hauskanpidosta entistä hauskempaa, sillä 3 hengen malli antaa mahdollisuuksia matkustajien kuljetukseen ja vesiurheilukäyttöön.

Uusi tapa pitää hauskaa

TRIXX-paketti

Pidä vesijettisi kanssa hauskaa aivan uudella tavalla. Ainutlaatuisten ominaisuuksien avulla käsittelet sitä vaivattomasti juuri haluamallasi tavalla. Tämä vesijetti saa takuuvarmasti päät kääntymään.

Näyttävämpiä temppuja hallitusti

Laajennetun liikealueen VTS-trimmijärjestelmä

Sea-Doon ainutlaatuisella laajennetun liikealueen säädettävällä trimmijärjestelmällä pystyt nostamaan keulan entistä korkeammalle tai upottamaan sen syvemmälle veteen. Siksi temppujen tekeminen on helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan aiemmin.

Anna musiikin soida mukana

BRP:n kannettava äänentoistojärjestelmä

Upotuksen kestävällä kannettavalla audiojärjestelmällä voit kuunnella musiikkia niin vesillä kuin kuivalla maallakin. Siinä on kaksi 25-wattista kaiutinta, Bluetooth-yhteysominaisuudet, jopa 24 tuntia kestävä akku sekä säätimet, joilla voit ohjata äänentoistoa helposti myös veneessä.

*Lisävarusteena 3 hengen Convenience Package -varustepaketissa

Kulje omin jaloin

Jalkatuet

Jalkatuet parantavat vakautta ja varmuutta erilaisissa seisoma-asennoissa. Niiden avulla voit tehdä ammattimaisia temppuja helpommin.

Kevyt ja vahva

Polytec-runkomateriaali

Kestävän materiaalin ansiosta vesijetti on kevyt, suorituskykyinen ja taloudellinen sekä helppo hinata useimmilla henkilöautoilla. Läpivärjätty rakenne myös kestää naarmuja lasikuitua paremmin.

Säädettävä korotuspala

Tartu ohjaksiin

Ohjausta säätämällä voit mukauttaa ajokokemuksesi oman ajotyylisi mukaan. Useat erilaiset asennot helpottavat vesijetin hallintaa erilaisissa vesiolosuhteissa.

Sport-tila

Hurjan hauskaa

Herkimmin reagoiva tila, jolla 90 hevosvoiman Rotax 900 ACE -moottorin suorituskyky voidaan todella valjastaa käyttöön.

Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR)

Pysähdy nopeammin, rantaudu helpommin

Sea-Doon ainutlaatuinen iBR-järjestelmä antaa mielenrauhaa, sillä se auttaa pysähtymään nopeammin ja parantaa ohjattavuutta ja hallittavuutta.

*Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen malleilla, joissa ei ole iBR-järjestelmää.

Suljettu jäähdytysjärjestelmä

ERIKOIS KAMPANJAHINNAT

RXT X 300 vm-2023 norm: 24 490€ -4 000€ = 20 490€ + toimitusmaksu 500€

GTX 230 vm-2023 erikoishintaan! norm: 20 490€ ja nyt 18 490€ + toimitusmaksu 500€

kaikkiin 2022 & 2023 Spark malleihin nyt -2 000€ ETU

Hyödynnä jopa 4 000€ alennus: